Tiimi

Me Agipointin tiimiläiset toimimme itsenäisinä ammatinharjoittajina. Agipoint yhdistää ajattelumaailmamme ja arvot koiran hoitamisesta positiivisin ja koiran mielentilan huomioivin keinoin.

Veera Niemi

Koirahieroja AT, Eläintenkouluttaja AT

Olen pyörinyt pitkään koiraharrastuspiireissä ja etenkin agilitymaailmassa. Fyysisesti haastavan lajin harrastaminen sai minut kiinnostumaan koiran kehon hyvinvoinnista ja sen hoitamisesta. Tavoitteenani on lisätä tietoisuutta koiran lihashuollon merkityksestä niin harrastus- ja työkoirien parissa, mutta myös kotikoirien keskuudessa. Parasta on nähdä koirassa tapahtuva muutos ja helpottunut omistaja, kun koiran on taas helpompi olla. Hyödynnän käsittelyssä osteopaattisia otteita ja menetelmiä.

Koirahierojan työn lisäksi toimin toimintaterapeuttina lasten ja nuorten kanssa. Myös tätä työtäni teen koira-avusteisesti yhdessä Hilman kanssa.

Muita koulutuksia:

Patricia kortekaas: Animal Normalization Therapy - All Aspects of Fascia, Dura and Beyond

Patricia Kortekaas: Animal Normalization Therapy - Osteopathic Approach Above & Below Diaphgram

Taija Heikkilä

Koirahierojaopiskelija

Oma koiraharrastukseni lähti käyntiin ensimmäisen koirani kanssa 30 vuotta sitten. Siitä hetkestä tähän päivään on tietoisuus ja tavat monessa koulutukseen ja käsittelyyn liittyvässä tavassa edennyt parempaan suuntaan, isoin harppauksin. 

Kiinnostus koiran huoltamiseen on lähtenyt omien koirieni loukkaantumisten ja fyysisesti rasittavien harrastuslajien kautta. Ymmärrys ennaltaehkäistä loukkaantumisia ja ennakoida niitä lihashuollon kautta on osa koiraharrastusarkeani. Itsellä lajikokemusta on agilitysta, näyttelyistä, vesipelastuksesta, tokosta, vetolajeista, sekä koirista metsästyskäytössä. Tällä hetkellä taloudessamme on bordercollie, suomenajokoira sekä kaksi terrieriä.

Olen tehnyt tähän asti työtä ihmisten kanssa esihenkilö tehtävissä. Koirahieroja opinnot aloitin tammikuussa 2024.

Saamme koiran ainutkertaisen elämän vastuullemme ja se luottaa meihin. Meidän ihmisten tehtävä on tarjota sille paras mahdollinen elämä!

Luo kotisivut ilmaiseksi!